Vanaf vrijdag 7 november The Season is coming!

Vanaf vrijdag 7 november start bij De Troubadour: The Season!
Beleef de ultieme kerstbeleving: ons restaurant is volledig omgetoverd met prachtige kerstdecoratie, stijlvol en helemaal over de top.

Nieuw dit jaar: ons bekroonde terras is er nu ook in de winter. Het dakterras wordt omgetoverd tot een knus, verwarmd winterterras waar je vanaf 7 november van kunt genieten.

Kun jij ook niet wachten om deze ultieme kerstbeleving mee te maken?

The Season bij de Troubadour Events

Events

Zaterdag 25 oktober – Hardenberg Swingt
Een concept waarbij in in 7 deelnemende horecazaken in Hardenberg livemuziek te horen is.
Bandje kost €7.50, hiermee kun je overal naar binnen. Ideaal toch?!

Bij de Troubadour speelt de band Acoustix! Check hier een voorproefje!

De verdere line up en verdere info vind je hier!

Vrijdag 7 november – Jingle Bells Muziekbingo met DJ (Santa) Hakuna
Een hele leuke muziekbingo met vast een knipoog naar de feestmaanden!
Om 21.30 uur start de bingo, reserveren is niet mogelijk. Vol = vol
Troubadour App Members:
– Besties doen gratis mee
– Friends betalen maar €5
– Regulars betalen maar €7.5
– Geen App member? €15

Tip: Download snel de Troubadour App via de App Store of Play Store en bespaar €7.5

Maandag 22 december – Eenzame Ouderen Kerstdiner
Een jaarlijkse traditie. Een feestelijk buffet voor de ouderen die zonder familie zijn met kerst met muzikale begeleiding van Tiz Nix.
Reserveren mogelijk vanaf 1 december.

Donderdag 25 december – Eerste Kerstdag
We werken in 2 shifts. Lees hieronder meer informatie.

 

Meer events volgen!

Vrijdag 26 december – Tweede Kerstdag, woensdag 31 december en donderdag 1 januari zijn we gesloten.

Kerst bij De Troubadour

Op 1e kerstdag zijn wij geopend voor een feestelijk diner. De perfecte avond om samen te genieten van goed eten, een fijne sfeer en elkaar.

We werken met twee shifts:

  • 1e shift: 16:00 – 18:30 uur (inloop vanaf 15:30)
  • 2e shift: 19:30 uur – sluit

 

Het kerstdiner kost €49,50 per persoon en €21,50 voor kids.

Wil je zeker zijn van een tafel tijdens kerst? Reserveren kan nu al. We zorgen voor een avond waar je nog lang van nageniet.

Kerstborrel met je bedrijf?

Ook voor zakelijke borrels of diners ben je bij ons aan het juiste adres. Bel of mail ons en we regelen een kerstborrel die helemaal bij jullie past.

Het Trouba-kerstmenu

Voorgerechten

Amuse & breekbroodje van bakkerij de Rokermolen

Carpaccio | met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en truffelmayonaise

Duo van eend | rillette en eendenborst, met appelstroop, oude-kaascrumble en frambozenvinaigrette

Gebrande zalmtartaar | met ponzu-miso vinaigrette, nori en avocado

Bisque | romige schaaldierenbouillon met gamba’s en basilicum olie

Portobello in krokant jasje (vegan mogelijk) | met pistache, rucola, rode ui en gerookte knoflookmayonaise

Mosterdsoep | romige mosterdsoep met zalmsnippers

Tomatensoep (vegan mogelijk) | met crème fraîche en krokante serranoham

Door naar de hoofdgerechten

Het Trouba-kerstmenu

Hoofdgerechten

Biefstuk De Troubadour | met rodewijn-truffeljus

Mixed grill | runderbiefstuk, kippendij, spareribs en varkensfilet met mosterdroomsaus

Runderstoof Pot Pie | zacht gegaard rundvlees met een bladerdeegdeksel

Saltimbocca | varkensfilet met parmaham, zongedroogde tomaat, salie en roquefortsaus

Eendenborst | saus van cranberry en port

Roodbaars | beurre noisette, hazelnoot en pastinaak-chips

Zalmfilet | met een romige saus van crème fraîche, Zwolse mosterd en dille

Knolselderijsteak (vegan) | duxelle en truffeljus

Door naar de sides en het dessert

Het Trouba-kerstmenu

Sides & dessert

Sides

Loaded fries | met kaassaus, bacon en krokante uitjes

Loaded nacho’s | met pulled chicken, gesmolten kaas, smokey BBQ-saus en crème fraîche

Crunchy California Roll | met sojaglace en chipotlemayonaise

Crunchy Vega Roll (vegan mogelijk) | met wakame, sojaglace en chipotlemayonaise

Gegrilde gamba’s | 5 stuks, gemarineerd in knoflook en pesto

Geroosterde wortelen | met honing, gember en roomboter

 

Dessert

Feestelijk sharing dessert | arretjescake, brownie, cheesecake en bolletje ijs

Door naar het kidsmenu

Het Trouba-kerstmenu

Kidsmenu

Voorgerechten

Tomatensoep met crème fraîche
Mini-spiesje met gehaktballetjes
Mini loaded nacho’s, met pulled chicken, gesmolten kaas, smokey BBQ-saus en crème fraîche

Hoofdgerechten

Pannenkoekjes met poedersuiker, stroop en appelmoes
Mini kipsatés-spiesje met frietjes en appelmoes
Friet met snack, kipnuggets, frikandel of kroket. Met mayonaise en appelmoes
Mini spareribs met frietjes en appelmoes
Mini zalmfilet met frietjes en appelmoes

Dessert

IJsbeker met slagroom (ijs naar keuze)
Mini magnum

Vier kerst bij De Troubadour